U novogodišnjoj noći rođen dečak

Izvor: Kragujevac.rs, 01.Jan.2015, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U novogodišnjoj noći rođen dečak

Prvorođena beba u kragujevačkom porodilištu koja je došla na svet deset minuta posle ponoći je dečak, težak četiri kilograma koga je na svet donela Tamara Petković (1990) iz Cerovca kod Kragujevca, carskim rezom. To je ujedno i jedina beba rođena u novogodišnjoj noći u Kragujevcu.

Po tradiciji, prvorođenu bebu i majku u Porodilištu Ginekološko akušerske klinike, danas su posetili članovi Gradskog veća Gordana Damnjanović i Igor Mitrović i uručili poklon čestitku grada >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << Kragujevca u iznosu od 50 000 dinara.

Lokalna samouprava ovom prilikom želi da čestita svim sugrađanima Novu godinu, puno blagostanja, sreće i zdravlja i puno beba u 2015. Mirnu, srećnu i zdravu Novu godinu - poželela je Gordana Damnjanović.

Članica Gradskog veća za zdravstvo i socijalna pitanja ovom prilikom je zamolila za strpljenje porodilje kojima grad duguje naknade za protekle dve godine i zamolila da ne pokreću nove tužbe protiv grada jer se na taj način usporava proces isplate ovih dugovanja koji je u toku.

I prva beba koja bude rođena u Srpskoj novoj godini dobiće poklon čestitku grada u iznosu od 50 000 dinara.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.