Tri medalje za kragujevačke tekvondiste na „Omega kupu“

Izvor: KGsport.info, 10.Mar.2019, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri medalje za kragujevačke tekvondiste na „Omega kupu“

Članovi Tekvondo akademije Kragujevac imali su zapažen nastup na međunarodnom turniru „Omega kup“, koji je juče održan u beogradskoj hali „Ranko Žeravica“. U konkurenciji 500 takmičara iz šest država, kragujevački tekvondisti osvojili su tri medalje, jednu zlatnu i dve srebrne.
Najsjajnijim odličjem okitila se Aleksandra Germanac u A klasi seniorki do 53 kilograma. Ovaj rezultat je samo potvrda >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << ogromnog napretka ove mlade takmičarke, koja je nedavno dobila i poziv za učešće na prvom ovogodišnjem treningu seniorske reprezentacije Srbije.
Srebrne medalje osvojili su debitanti, pionir Pavle Cvetković (B klasa, do 29 kg) i junior Nikola Vulović (A klasa, do 68 kg).
Takmičare Tekvondo akademije Kragujevac sada očekuju pripreme za državno prvenstvo u uzrastu kadeta i seniora, koje će se održati krajem meseca u Beogradu.
Foto: Tekvondo akademija Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Dve medalje za prokupačke karatiste u Kraljevu

Izvor: JužneVesti.com, 11.Mar.2019, 13:36

U konkurenciji od 450 takmičara iz 40 klubova iz Srbije, BiH, Severne Makedonije i Crne Gore, karatisti Topličanina su na Međunarodnom 16. šampionatu Kraljeva osvojili jednu bronzanu i jednu srebrnu medalju...Na takmičenju koje je održano tokom vikenda, Ines Đorđević je osvojila 3. mesto pojedinačno,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.