Sve je spremno za jeftine stanove - izabrani izvođači radova

Izvor: B92, 05.Apr.2019, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve je spremno za jeftine stanove - izabrani izvođači radova

Beograd -- Izabrani izvodjači radova na izgradnji stanova za snage bezbednosti u Kraljevu i Kragujevcu.

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture saopštilo je da je Vlada Srbije usvojila je zaključak o izboru izvođača radova na izgradnji 416 stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Кraljevu i Кragujevcu koji su izabrani u postupku javne nabavke.

Građevinskim dozvolama, koje je ministarstvo izdalo sredinom februara, predviđena je izgradnja dve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zgrade u Кraljevu sa po 100 stanova i dve u Кragujevcu, sa po 108 stanova.

Radove na izgradnji stanova u Кraljevu izvodiće konzorcijum firmi "Grading" iz Paraćina i "Rasing" iz Vršca, a vrednost tih radova je oko 776 miliona dinara bez PDV-a, dok je rok za završetak radova 480 dana od dana uvođenja u posao.

Za izvođača radova na izgradnji stanova u Кragujevcu izabrana je grupa ponuđača koju čine građevinska firma SZTR "Ljuba invest" iz Paraćina, "Teming elektrotehnolodži" iz Niša i Građevinsko preduzeće "Morava IN" iz Кruševca.

Vrednost radova na izgradnji stanova u Кragujevcu iznosiće 844 miliona dinara, a rok za završetak radova je 480 dana od dana uvođenja u posao.

Navedeno je da je za usluge stručnog nadzora za izvođenje radova u Кragujevcu i Кraljevu izabran Saobraćajni institut CIP, a na osnovu sprovedenih javnih nabavki.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Izabrani izvođači za stanove snaga bezbednosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2019

Vlada Srbije usvojila je danas predlog preduzeća za izgradnju ukupno 416 stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Kraljevu i Kragujevcu koji su izabrani u postupku javne nabavke...Građevinskim dozvolama koje je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture izdalo sredinom februara, predviđena...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.