Izvor: N1 televizija, 21.Sep.2021, 16:01

Štrajkači Fijat plastika na trećoj rundi mirenja predstavili „crvene linije“

Predstavnici Štrajkačkog odbora Fijat plastika iz Kragujevca predstavili su na sastanku sa državnom miriteljkom svoje modele za ispunjenje zahteva koji su vezani za isplatu regresa koji im je poslodavac umanjio od početka ove godine. Predsednik Štrajkačkog odbora Zoran Miljković je, posle sastanka koji je trajao oko dva sata, izjavio da je miriteljka bila zainteresovana da čuje koje su to "crvene linije" štrajkača kao i mogućnosti za ustupke prema poslodavcu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Na trećoj rundi mirenja štrajkači Fijat plastika predstavili predloge i crvene linije

Izvor: Beta, 21.Sep.2021

Predstavnici Štrajkačkog odbora Fijat plastika iz Kragujevca predstavili su na sastanku sa državnom miriteljkom svoje modele za ispunjenje zahteva koji su vezani za isplatu regresa koji im je poslodavac umanjio od početka ove godine.Predsednik Štrajkačkog odbora Zoran Miljković je rekao agenciji...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.