Stefanović: Vučić rasprodaje ono za šta su se naši preci borili

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Okt.2020, 01:09

Stefanović: Vučić rasprodaje ono za šta su se naši preci borili

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović rekao je danas, obilazeći Raču Kragujevačku i sela Viševac i Sevci, da predsednik Srbije nudi radnike u Srbiji kao jeftinu radnu snagu, a javnim novcem "plaća da se fotografiše sa svetskim liderima dok Srbija propada i nestaje".

"Srpski vožd borio se za oslobođenje naroda od turskog ropsta, a danas Aleksandar Vučić rasprodaje sve za šta su se naši preci borili i pretvara nas u koloniju. On prodaje naše >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << reke, šume, prodaje zemlju po kojoj gazimo i od koje živimo", rekao je Stefanović kod spomenika Karađorđu u Viševcu.

Kako se u saopštenju dodaje, posle osnivanja inicijativnog odbora ŠP-a u Rači Kragujevačkoj, Stefanović je ocenio da je potrebno podići plate zdravstvenim radnicima, vratiti dostojanstvo prosvetarima i srpskom seljaku dati subvencije i garantovati otkupne cene da mogao da nastavi "da nas hrani".

U selu Sepci Stefanović je u razgovoru sa meštanima istakao da je nedopustivo da opština i vlast lažu i potkradaju građane Šumadije, tako što im ne isplaćuju obećani novac za komasaciju zemljišta, dok za to vreme, "jedan od direktora Koridora Srbije Aleksandar Senić nesmetano pravi svoje privredno carstvo u Sepcima, a ne zna se odakle mu novac".
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.