Sjajni rezultati karatista Juniora na „Trofeju Srbije“

Izvor: KGsport.info, 08.Okt.2018, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajni rezultati karatista Juniora na „Trofeju Srbije“

U Beogradu je proteklog vikenda održano prestižno karate takmičenje u borbama i katama pod nazivom ,,Trofej Srbije“, na kome nastupilo preko 1500 takmičara iz jedanaest zemalja. Kartisti kragujevačkog Juniora ostvarili su sjajne rezultate i kući su se vratili sa čak jedanaest osvojenih medalja.
Osvojene su četiri zlatne, dve srebrne i pet bronzanih medalja. Zlatom su se okitili Nikola Maslak, Katarina Simić, Sara Tomić i Stefan Spasojević, srebro je >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << pripalo Đorđu Marinkoviću i Mihajlu Radojkoviću, dok su bronze osvojili Marko Smolović, Stevan Katanić, Andrija Gojak, Sofija Tmušić i muška pionirska ekipa.
Trener ekipe Veljko Smolović prezadovoljan je rezultatima svojih takmičara, a posebno ga raduju dobri rezultati juniora i kadeta Đorđa Marinkovića i Nikole Maslaka.
Maslak je inače već standardan reprezentativac Srbije, dok se za Marinkovića očekuje poziv jer ima kvalitet za A tim reprezentacije.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.