SUPER UTORAK 27. AVGUSTA U CINEPLEXX BIOSKOPIMA - snižena cena KARATA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2019, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPER UTORAK 27. AVGUSTA U CINEPLEXX BIOSKOPIMA - snižena cena KARATA

300 dinara u Beogradu i 200 dinara u Kragujevcui Novom Sadu

Bioskopi Cineplexx obradovaće svoju publiku u utorak, 27. avgusta, kada će svi naslovi moći da se pogledaju po ceni od 300 dinara u Beogradu i 200 dinara u Kragujevcu i Novom Sadu!

Karte su u prodaji! Uživanje uz trenutno najaktuelnije filmove, rashlađene bioskopske sale i najbolji mogući kvalitet slike i zvuka, zaštitni su znak bioskopa Cineplexx, koji će 27. avgusta nagraditi svoje verne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posetioce super cenom ulaznica! Na  velikom  platnu  bioskopa Cineplexx prodefilovaće najveće zvezde Holivuda današnjice - Bred  Pit i Leonardo Di Kaprio u filmu, "Bilo  jednom... u Holivudu", devetom  filmu proslavljenog i Oskarom nagrađenog reditelja Kventina Tarantina.

Džejson Stetam i Dvejn Džonsonu najprodavanijoj filmskoj franšizi ikada, "Paklene ulice: Hobs i Šo" prikovaće vas za sedišta u vratolomijama i akciji u pravom smislu te reči.

"Kraljice zločina", ženska akcija s Melisom Mekarti u ulozi glavne mafijašice Keti, pokazaće nam kako je to kada dve žene preuzmu posao od svojih muževa koji su smešteni u zatvor.

Diznijeva igrana verzija klasika "Kralj lavova" opčinila je preko 200.000 gledalaca u Srbiji. Ne propustite priliku da saznate zašto je ovo jedan od najboljih filmova ove godine. Zavirite u Simbin svet ljubavi, lepote ali i izdaje i konačnog krunisanja. Za one koji su Simbu pratili davne 1994. tu je titlovana, a one mlađe koji se prvi put upoznaju sa njim, sinhronizovana verzija.

Očekivano film broj #1 u bioskopima širom sveta! Jednom prilikom Tarantino je izjavio ,,Volim istoriju, jer je istorija za mene nešto poput gledanja filma". Pogledaj iz njegovog ugla najnovije ostvarenje zasnovano na istinitom događaju. Karte su u prodaji!

A post shared by CineplexxRs (@cineplexxrs) on Aug 20, 2019 at 11:00am PDT

Video igra "Angry Birds" globalni je fenomen koji je zaludeo svet, a sada je dobila još jedan filmski nastavak pod nazivom ,"Angry Birds Film 2". Ptice i prasići udružuju se kako bi pobedili treću zajedničku opasnost koja preti njihovim ostrvima. Kada zajedničkim snagama krenu u pohod njihov avanturistički duh i izrazito humorističan stil osvojiće sve generacije gledalaca. I ovo ostvarenje očekuje vasu titlovanoj i sinhronizovanoj verziji.

🎵 Koju pesmu iz filma ,,Kralj lavova" ti najviše voliš? 😍

A post shared by CineplexxRs (@cineplexxrs) on Aug 4, 2019 at 1:00am PDT

Nišlije ćemo obradovati u subotu 31. avgusta, kada će, nakon zatvaranja 54. Filmskih susreta u Nišu, moći da pogledaju aktuelne naslove po ceni karte od 200 dinaraza sve projekcije u bioskopu Cineplexx Niš!

Karte za Super utorak u bioskopima Cineplexx su u prodaji na blagajnama bioskopa i online za članove Cineplexx bonus kluba. Celokupan repertoar pogledajte na linku: www.cineplexx.rs.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.