SAMOUBISTVO U KRAGUJEVCU: Švajcarac skočio sa osmog sprata hotela, bolovao od raka?

Izvor: Večernje novosti, 10.Jul.2018, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMOUBISTVO U KRAGUJEVCU: Švajcarac skočio sa osmog sprata hotela, bolovao od raka?

Švajcarski državljanin Bruno E. (57) izvršio samoubistvo u Kragujevcu. U hotelu bio sa suprugom, otišao do restorana, navodno po piće, a onda skočio u ambis KRAGUJEVAC - Švajcarski državljanin Bruno E.(57) skočio je u utorak u popodnevnim satima sa osmog sprata Hotela "Kragujevac". Prema nezvaničnim informacijama, reč je o samoubistvu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Kako smo saznali u kragujevačkoj Hitnoj pomoći, poziv su primili oko 16.45 sati. Kada je ekipa stigla na mesto tragedije, mogli su, nažalost, samo da konstatuju smrt nesretnog čoveka.- Ne možemo davati bilo kakve informacije o tome niti o bilo kom našem gostu, kratko su nam rekli na recepciji Hotela „Kragujevac“. Prema nezvaničnim informacijama, tragično nastradali Bruno E. u ovom kragujevačkom hotelu bio je sa suprugom. U jednom trenutku joj je rekao da navodno želi da ode i poruči neko piće. Otišao je do restorana na osmom spratu i odatle skočio u ambis. Razlog za samoubistvo, najverovatnije je teška bolest. Bruno E, kako su ranije prenosili pojedini mediji,došao je iz Švajcarske da bi se u Srbiji lečio od teške bolesti. Bio je na lečenju u Kliničkom centru Srbije u Beogradu gde je operisan. Kako saznajemo, bio je pacijent i Kliničkog centra u Kragujevcu. U poslednjih nekoliko meseci četiri puta je bio na pregledima u ovoj zdravstvenoj ustanovi.PROČITAJTE JOŠ - TRAGEDIJA U BORČI: Ubio se u stanu, iza sebe ostavio ženu i dva sina (FOTO) Nažalost, lekari su mogli samo da potvrde dijagnozu kolega iz Švajcarske. Bolovao je od maligne bolesti koja je brzo metastazirala. Po svemu sudeći, teška bolest je doprinela da se odluči na najteži korak i ubije se skokom sa osmog sprata hotela u kojem je bio smešten.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Muškarac koji se bacio s hotela bio je Švajcarac

Izvor: B92, 11.Jul.2018, 09:47

Muškarac, strani državljanin koji se u utorak ubio skokom sa osmog sprata hotela u Kragujevcu je Švajcarac B.E, koji je navodno su Srbiju došao da se leči. Kako prenosi portal Ritamgrada.rs, prema nezvaničnim informacijama, tragično nastradali B.E. u kragujevačkom hotelu bio je sa suprugom....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.