Rukometašice Radničkog 1964 započinju sezonu gostovanjem u Inđiji

Izvor: KGsport.info, 05.Okt.2018, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice Radničkog 1964 započinju sezonu gostovanjem u Inđiji

Ovog vikenda startuje Super B liga za rukometašice. Novajlija u ovom rangu takmičenja, kragujevački Radnički 1964, prvu utakmicu igra u subotu, 6. oktobra, u Inđiji, gde će za rivala imati ekipu Železničara.
Biće to težak ispit za izabranice trenera Rodoljuba Kurandića. Železničar je ove sezone kao prioritetni cilj zacrtao povratak u Super ligu Srbije, pa je shodno tome i formirao jak tim, sastavljen od iskusnih superligaških igračica.
– Po informacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << koje imamo, Železničar je jedan od glavnih pretendenata za najviši plasman, budući da su se u prelaznom roku znatno pojačali iskusnim superligaškim igračicama kao što su Živkov iz Kikinde, Miličić iz Naise itd. Uprkos kadrovskim problemima koje imamo, uzrokovanih bolešću i povredama, nadamo se da ćemo prikazati dobru partiju u debitantskoj utakmici. U svakom slučaju ne ističemo belu zastavu, idemo da igramo i da se „izmerimo“ sa trenutno kvalitetnijom ekipom od nas. – poručio je Kurandić.

Za većinu mladih igračica Radničkog 1964 utakmica u Inđiji predstavljaće „vatreno krštenje“ u superligaškom rangu takmičenja. Pred ovim talentovanim devojkama je svetla budućnost i u kragujevačkom klubu veruju da će one kroz dve-tri godine, kada dovoljno igrački stasaju i steknu neophodno iskustvo, biti kadre da Radnički 1964 uvedu u viši rang takmičenja, tamo gde mu je i mesto.
Ovome pridodajmo i informaciju da je formirana i B ekipa Radničkog 1964, koja će se pod vođstvom trenera Bojana Milentijevića takmičiti u Prvoj ligi Zapad. Ova ekipa bića sastavljena mahom od igračica rođenih 2005. godine, koje bi kroz takmičenje u seniorskom rangu trebale da steknu igračko iskustvo.
Foto: RK Radnički 1964
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.