Rukometašice Radničkog 1964 poražene u Inđiji

Izvor: KGsport.info, 08.Okt.2018, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice Radničkog 1964 poražene u Inđiji

Rukometašice Radničkog 1964 pretrpele su poraz na premijeri u Super B ligi Srbije. Kragujevčanke su izgubile na gostovanju ekipi Železničara u Inđiji sa 26:34 (10:15).
Iskusna ekipa Železničara je od samog starta imala prednost koja se kretala u opsegu od 2 do 3 gola. Kragujevčanke su se u 24. minutu primakle na gol zaostatka (10:9), ali su domaće na krilima raspoložene Suzane Miličić uspele da na odmor odu sa vođstvom od 15:10.
Uhvatile su rukometašice Radničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << 1964 još jednom rezultatski priključak polovinom drugog poluvremena, ali iskusne igračice Železničara su u finišu susreta „dodale gas“ i došle do ubedljive pobede.
Milica Zubović sa 10 i Suzana Miličić sa 7 pogodaka bile su najefikasnije u pobedničkoj ekipi. Na drugoj strani prednjačile su Jasmina Kolak sa 11 i Milica Đorđević sa 6 postignutih golova.
U drugom kolu kragujevačke rukometašice očekuje još jedno gostovanje, ovoga puta ekipi Kučeva.
Foto: RK Radnički 1964
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.