Radovanovićevoj srebro na dvoranskom prvenstvu Srbije za mlađe juniore

Izvor: KGsport.info, 18.Feb.2019, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovanovićevoj srebro na dvoranskom prvenstvu Srbije za mlađe juniore

Atletičarka kragujevačkog Parka Nina Radovanović osvojila je srebrnu medalju u troskoku na državnom prvenstvu za mlađe juniore u dvorani, koje je održano proteklog vikenda na Banjici.
Uprkos zdravstvenim tegobama, mlada takmičarka Parka stisla je zube i uspela da se domogne srebrne medalje u troskoku, uz novi lični rekord – 11.55 metara. Prvo mesto pripalo je Jovani Gnajtović iz Rume sa rezultatom 12.08 metara.
Pored troskoka, Nina je nastupila i u skoku >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << u dalj, gde je zauzela skromno 16. mesto. Aleksa Ratinac je u istoj disciplini zauzeo 6. mesto u konkurenciji mlađih juniora, takođe sa novim ličnim rekordom – 6.08 metara.
Na ovom prvenstvu nastupili su i mladi takmičari kragujevačkog Radničkog, ali bez značajnijih rezultata. Magdalena Stevanović, Nevena Veličković, Tijana Vasić, Milica Gajović i Milica Spasić nisu uspele da se plasiraju u finale trke na 60 metara za mlađe juniorke, baš kao ni Lazar Nikolić i Andrija Lazić kod mlađih juniora.


Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.