Radnički 1964 sa novim trenerom protiv Zlatara (subota, 21 h)

Izvor: KGsport.info, 05.Apr.2019, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički 1964 sa novim trenerom protiv Zlatara (subota, 21 h)

U trećoj uzastopnoj utakmici pred svojom publikom u „Jezeru“, rukometaši Radničkog 1964 ugostiće u subotu, 6. aprila od 21 sat ekipu Zlatara iz Nove Varoši, u utakmici 18. kola Super B lige „Istok-Zapad“. Na ovoj utakmici ekipu Radničkog 1964 predvodiće novi trener Dragan Študer, koji je tokom nedelje nasledio Aleksandra Radosavljevića na klupi kragujevačkog kluba.
Još pet kola ostalo je do spuštanja zavese na takmičenje u Super B ligi Srbije. Kragujevački tim >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << je i dalje u igri za prvo mesto koje vodi u viši rang u takmičenja, s tim što sada u velikoj meri zavisi od rezultata leskovačke Dubočice 54.
Na kragujevačkim rukometašima je da obave svoj deo posla i dobiju svih pet utakmica do kraja sezone, a ostalo već nije njihovoj moći. U tom smislu pobeda nad ekipom Zlatara u subotu nameće se kao apsolutni imperativ, nešto što se ne dovodi u pitanje.
Naravno, uvek je znatno teže igrati utakmice pod psihološkim pritiskom, ali su rukometaši Radničkog 1964 na to navikli ove sezone, gde je svaki meč neka vrsta „malog finala“ u borbi za to jedino mesto koje vodi u Super ligu.
U pauzi između dva prvenstvena kola, došlo je do promene na klupi kragujevačkog tima. Umesto Aleksandra Radosavljevića, koji je ovu ekipu vodio u prethodnih sedamnaest kola, ekipu Radničkog 1964 će u poslednjih pet kola voditi Dragan Študer, koji se nakon dvogodišnje pauze vratio na čelo prvog tima.
Sa novim trenerom i sa puno optimizma u svojim redovima, rukometaši Radničkog 1964 dočekuju predstojeći duel protiv ekipe koju su u prvom delu sezone pobedili u Novoj Varoši sa 38:25.
– U goste nam dolazi iskusna i uvek neugodna ekipa Zlatara iz Nove Varoši. Krasi ih veoma čvrsta odbrana koju ćemo pokušati da „slomimo“ dobrim napadom. U prvom delu takmičenja odneli smo bodove iz Nove Varoši u izuzetno teškom meču, što krajnji rezultat ne pokazuje. Sastavljena od iskusnih igrača, ekipa Zlatara će biti motivisana da nam vrati za poraz u toj utakmici. Ne sumnjam u svoje saigrače i stručni štab da ćemo nastaviti pobednički niz i u subotu u „Jezeru“ proslaviti osvajanje novih bodova. Ovim putem bih pozvao sve ljubitelje rukometa i navijače Radničkog da nas podrže i uživaju u još jednoj rukometnoj predstavi. – kategoričan je Ilija Bogdanović, pivotmen tima sa Lepenice.
Foto: RK Radnički 1964
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.