Prva liga - Krenulo doigravanje, Bačka Topola nadomak Super lige!

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2019, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva liga - Krenulo doigravanje, Bačka Topola nadomak Super lige!

Ekipa Bačke Topole slavila u derbiju protiv Ivanjičana. Nerešeno u Kragujevcu, slavlje Inđije.

Velika pobeda Bačke Topole.

Ekipa sa severa države je uspela da slavi protiv glavnog rivala za plasman u Super ligu, Javora, bilo je 4:2 i sada mogu slobodno da govore o najjačem klupskom takmičenju u Srbiji pošto imaju pet bodova više u odnosu na Javor.

Bežanija i Sinđelić su odigrali meč bez pobednika, bilo je 2:2, a u Kragujevcu isti ishod, s tim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što golova nije bilo.

Inđija je tim koji će se takođe boriti za direktan plasman u Super ligu pošto je slavio protiv Zlatibora sa ubedljivih 3:0.

U plej-autu Žarkovo je zabeležilo veoma bitnu pobedu koja je značajna u borbi za opstanak, dok Pazarci još nisu otpisani imajući u vidu da su slavili u Bečeju sa 1:2.

Plej-of

B. Topola - Javor 4:2

Bežanija - Sinđelić 2:2

Inđija - Zlatibor 3:0

Radnički - Metalac 0:0


plej-aut

Bečej - N. Pazar 1:2

Budućnost - Sloboda 2:0

Trajal - Borac 1:1

Žarkovo - Teleoptik 1:0


izvor: rezultati.com


Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mirne mreže na „Čika Dači“

Izvor: KGsport.info, 06.Apr.2019

Na startu plej-of faze takmičenja u Prvoj ligi Srbije, fudbaleri Radničkog 1923 i Metalca danas su na „Čika Dači“ odigrali bez golova – 0:0. . Fudbaleri kragujevačkog prvoligaša nisu uspeli da produže niz pobeda u susretima sa Milanovčanima ove sezone. U jednoj tvrdoj, takmičarskoj...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.