Prijem za osmostruke šampione Srbije u futsalu

Izvor: KGsport.info, 31.Maj.2016, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijem za osmostruke šampione Srbije u futsalu

Pomoćnik gradonačelnika za sport Nikola Urošević priredio je prijem za rukovodstvo, stručni tim i igrače Kluba malog fudbala “Ekonomac“, koji su osvojili osmu titulu prvaka države.
Čestitajući ekipi “Ekonomca“ na ostvarenim rezultatima, pomoćnik gradonačelnika je rekao da je ponosan na njihov uspeh.
– Ekonomac predstavlja najbolji primer toga kako jedan klub treba da funkcioniše, i na koji mnogo veći klubovi u Kragujevcu treba da se ugledaju. U ime grada >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << želim da čestitam klubu na osvojenoj osmoj tituli sedmoj zaredom, i ovom prilikom podsećam da Ekonomac i ostali kragujevački klubovi mogu da računaju na podršku lokalne samouprave – istakao je Nikola Urošević.
Profesor Veroljub Dugalić, osnivač najtrofejnijeg kragujevačkog kluba kazao je, između ostalog da se do sada mnogo puta menjao sistem takmičenja, ali uprkos tome Ekonomac je uspeo da održi kontinuitet što je potvrda dobre organizacije i velikog rada.
– Našu javnost smo navikli na brojne uspehe i to nas obavezuje da više radimo i treniramo. Sve ovo ne bi bilo moguće bez podrške grada Kragujevca, bez koje ni bismo mogli da opstanemo. Nadamo se da će saradnja i ubuduće biti ovako uspešna – rekao je Veroljub Dugalić.
Posle osvajanja osme titule šampiona u domaćem futsalu, igrači “Ekonomca“ odlaze na zasluženi odmor, a potom slede pripreme za novu sezonu, u kojoj će kao i do sada imati najveće ambicije. Dobar rezultat kragujevačka ekipa očekuju i u UEFA Futsal kupu.
Izvor i foto: kragujevac.rs

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.