Pogranična policija tzv. Kosova pucala u kombi vozilo kragujevačkih registracija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2019, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogranična policija tzv. Kosova pucala u kombi vozilo kragujevačkih registracija!

Traga se za vozačem kombija.

Pripadnici pogranične tzv. Kosovske policije otvorili su u utorak veče, nešto posle 19 sati, vatru iz vatrenog oružja na kombi vozilo u mestu Jošanica, u opštini Leposavić, jer je vozač navodno odbio da se zaustavi.

Nije bilo povređenih, a prema rečima portparola KPS-a za sever Kosova Bratislava Radovića na snazi je operativni plan "Čelični prsten" kako bi se pronašao vozač kombija.

- Vozilo crvene boje kragujevačkih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << registarskih tablica velikom brzinom udaljilo se sa mesta na kome je policija nameravala da obavi rutinsku kontrolu - rekao je Radović i dodao da se, za osobom koja je identifikovana, intenzivno traga.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.