Perićeva majstorija ukrasila trijumf u „Čairu“

Izvor: KGsport.info, 20.Feb.2019, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perićeva majstorija ukrasila trijumf u „Čairu“

NOVA „RECKA“: Ekipa Ekonomca
(Foto: KMF Ekonomac)
Lider Prve futsal lige Srbije, kragujevački Ekonomac, prošetao se niškim „Čairom“ i pobedom nad domaćim Vinter sportom 7:1 (3:0) sigurnim koracima nastavio put ka odbrani šampionske krune. „Studenti“ su bili veoma razigrani i inspirisani, a posebno iskusni Marko Perić, koji je majstorskim pogotkom u 26. minutu izmamio aplauze niške publike.
Već nakon prvih dvadeset minuta igre bilo je jasno da će >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Kragujevčani uknjižiti i trinaestu uzastopnu pobedu. Golovima Perića u 6, Matijevića u 16. i mladog Stojčevskog u 17. minutu, Ekonomac je na odmor otišao sa zalihom od tri gola. Na drugoj strani, domaći su imali za čim da žale, jer su pri rezultatu 0:1 propustili priliku da realizuju kazneni udarac.
Najlepši momenat utakmice dogodio se u 26. minutu, kada je Marko Perić u stilu Portugalca Rikardinja postigao četvrti gol za kragujevački tim i izmamio aplauze oko 800 gledalaca u niškom „Čairu“.

Do kraja utakmice mrežu Nišlija zatresili su još Igor, Tales i po drugi put Matijević, dok su domaći uspeli da dođu samo do utešnog pogotka preko Ilića.
VINTER SPORT – EKONOMAC 1:7 (0:3)
NIŠ
Dvorana:
„Čair“.
Gledalaca: 800.
Sudije: Nebojša Panić (Beograd), Nikola Rabrenović (Beograd) i Ivan Stanković (Niš).
Strelci: 0:1 Perić u 6, 0:2 Matijević u 16, 0:3 Stojčevski u 17, 0:4 Perić u 26, 0:5 Igor u 33, 1:5 Ilić u 33, 1:6 Tales u 40, 1:7 Matijević u 40. minutu.
Žuti karton: Momčilović (Ekonomac).
Nagomilavanje prekršaja: Vinter sport 4 (2-2), Ekonomac 8 (5-3).
VINTER SPORT: PAVLOVIĆ, RANČIĆ, ILIĆ, MATEJEV, JOVANOVIĆ, Stojiljković, N. Stanković, LJ. Stanković, Janković, J. Đorđević, Miljković, Milan Đorđević, Miloš Đorđević, Krstić.
EKONOMAC: MOMČILOVIĆ, MATIJEVIĆ, STOJČEVSKI, MILOSAVLJEVIĆ, IVANKOVIĆ, Perić, Igor, Sorokin, Vitor Ugo, Tales, Dugalić, Antonić.
Ekonomac je ovom pobedom uvećao bodovnu prednost u odnosu na najbližeg pratioca Novu Pazovu, koja je ovog vikenda poražena na gostovanju u Vranju.
Naredni meč popularni „studenti“ odigraće u petak, 22. februara, kada će u okviru 14. kola ugostiti Ivanjicu.
Video: IP Sport Media

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.