Izvor: Blic, 03.Dec.2020, 07:24

POREZ NA IMOVINU BIĆE VEĆI PO CELOJ SRBIJI! Beograd i Kragujevac i zvanično imaju nove cenovnike, ali konačnom spisku tu nikako nije i kraj

Ako je suditi po najavama nekih lokalnih samouprava, one će nedostatk novca u svojim budžetima u narednoj godini pokušati da nadoknade povećanjem poreza na imovinu, kako fizičkim licima tako i privrednicima.T om potezu su već pribegli Beograd i Kragujevac, dok su agodina, Vlastince i Irig odustali od uvećanja ovog nameta.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POREZ NA IMOVINU BIĆE VEĆI PO CELOJ SRBIJI: Neki gradovi već imaju nove cenovnike, ali konačnom spisku tu nije kraj

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020

Osnov za ovakve korake svi nalaze u povećanju prosečne cene kvadrata...Ako je suditi po najavama nekih lokalnih samouprava, one će nedostatk novca u svojim budžetima u narednoj godini pokušati da nadoknade povećanjem poreza na imovinu, kako fizičkim licima tako i privrednicima. Tom potezu su već...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Beograd i Kragujevac podižu porez na imovinu, najava povećanja i u drugim gradovima

Izvor: Kamatica.com, 03.Dec.2020

Ako je suditi po najavama nekih lokalnih samouprava, one će nedostatke novca u budžetima u narednoj godini pokušati da nadoknade povećanjem poreza na imovinu..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.