Otac zaspao za volanom pa sleteo u oranicu? Detalji saobraćajke u kojoj je POGINULA BEBA

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2019, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac zaspao za volanom pa sleteo u oranicu? Detalji saobraćajke u kojoj je POGINULA BEBA

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros na auto-putu Beograd-Niš kod Bagrdanskog tesnaca, nedaleko od Jagodine, nastradala je beba od godinu i po dana, a povređeni su njeni roditelji. 

Reč je o državljanima Mađarske.

Udes se dogodio u smeru ka Beogradu oko 4.30 časova.

Beba je bila životno ugrožena i preminula je tri sata kasnije u jagodinskoj bolnici.

Majka bebe je u sudaru lakše povređena. Otac je sa teškim povredama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kičme iz Jagodine transportovan u bolnicu u Kragujevac i nije životno ugrožen. Prema rečima direktora Kliničkog centra u Kragujevcu Predraga Sazdanovića otac ima višestruke prelome ekstremiteta i kičmenog stuba, ali nije u životnoj opasnosti.

U jagodinskoj bolnici je rečeno da je naložena obdukcija bebe.

Mediji su preneli da je do nesreće došlo zbog prebrze vožnje i da su odrasli putnici bili vezani, a da beba nije. RTS prenosi da je vozač "pasata" mađarskih tablica zaspao za volanom nakon čega je probio zaštitnu ogradu i sleteo u njivu pored auto-puta.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saobraćajna nesreća kod Jagodine, beba stradala, roditelji povredjeni

Izvor: Beta, 08.Jun.2019

Na auto-putu Beograd–Niš kod Bagrdanskog tesnaca, nedaleko od Jagodine, u teškoj saobraćajnoj nesreći danas je nastradala beba od godinu i po dana, koja je bila u automobilu, saznaje RTS.Povredjene su dve osobe, roditelji bebe koja je izgubila život, reč je o državljanima Madjarske, javila je...

Nastavak na Beta...

Ovo je porodica čija BEBA JE POGINULA u teškom udesu: SVI DETALJI nesreće koja je RASPLAKALA Srbiju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2019, 07:01

U nesreći koja je rastužila jagodinski kraj i celu Srbiju povređeni su i roditelji bebe...Kako se saznaje, udes se dogodio u smeru ka Beogradu, oko 4:30 sati u subotu ujutru..."Pasatom" mađarskih registarskih tablica upravljao je Balaš Bereš (47), devojčicin otac, dok je na mestu suvozača sedela...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.