Odličan start sezone za kragujevačke triatlonce

Izvor: KGsport.info, 04.Apr.2019, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odličan start sezone za kragujevačke triatlonce

Trećom po redu Dabrovom trkom u Specijalnom rezervatu „Zasavica“ kod Sremske Mitrovice, zvanično je otpočela nova takmičarska sezona u organizaciji Srpske triatlonske unije. Takmičari Kluba ekstremnih sportova Kragujevac bili su izuzetno uspešni na otvaranju sezone i osvojili su čak četrnaest medalja, a najvrednije rezultate u apsolutnoj kategoriji zabeležili su Strahinja Trakić i Marijana Urošević.
Trakić >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << je uspešno odbranio titulu osvojenu prošle sezone, prošavši kroz cilj u vremenu 1:00:36. Iza sebe ostavio je klupske kolege Vladimira Potrića (46:50) i Veljka Maksimovića (47:59).
U konkurenciji dama, slavila je Marijana Urošević (1:00:39), kojoj je, baš kao i Trakiću, ujedno pripalo i prvo mestu u starosnoj kategoriji od 18 do 30 godina.
Titulama su se okitili i starija pionirka Maša Marković, Veljko Maksimović (do 23 godine), Vladimir Potrić (preko 30 godina), Marko Pavlović (preko 40 godina) i Aleksandar Marić (preko 50 godina). Srebrne medalje pripale su starijem kadetu Dušanu Pavloviću, Dušanu Kostoviću (do 23 godine) i Predragu Pejoviću (od 18 do 30 godina starosti).
Naredna trka kros duatlona u kalendaru Srpske triatlon unije predviđena je za 14. april na stazi u beogradskom Košutnjaku.
Foto: KES Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.