Odlazak pesme uz pratnju gitare, pesnikinje Biljane Đoković (VIDEO)

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Okt.2018, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Odlazak pesme" uz pratnju gitare, pesnikinje Biljane Đoković (VIDEO)

Sinoć je u Narodnoj biblioteci „Stevan Sremac” u Nišu, predstavljena zbirka poezije „Odlazak pesme” autorke Biljane Đoković iz Beograda. U programu će učestvovati prof. dr Ivan Cvetanović i pesnikinja Biljana Đoković. Stihove će govoriti glumci Knjaževsko-srpskog teatra iz Kragujevca Isidora Rajković i Saša Filipović.

U programu i nadahnutoj amosferi su učestvovali prof. dr Ivan Cvetanović i autorka Biljana Đoković.

Stihove uz pratnju >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << gitare su govoriti glumci Knjaževsko-srpskog teatra iz Kragujevca, Isidora Rajković i Saša Filipović.

Učesnici promocije i gosti upotpunili su ovo sjasno veče u niškom hramu pisane reči i kulture, uz pesme Arsena Dedića, Zdravka Čolića...

Posetioci predstojećeg "Sajma knjiga" u Beogradu, imaće priliku da se upoznaju sa zbirkom poezije „Odlazak pesme”, Biljane Đoković.

VIDEO: Akord Media - Južna Srbija Info
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.