OBAVLJENI RAZGOVORI: Lalatović napušta Kragujevac, ovo je njegov novi klub

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2022, 08:44

OBAVLJENI RAZGOVORI: Lalatović napušta Kragujevac, ovo je njegov novi klub

Doveo Radnički na korak od spasa.

Nenad Lalatović je na pragu velikog uspeha sa Radničkim. Temperamentni trener je preuzeo zimus Kragujevčane kad su bili otpisani od svih, ali je serijom odličnih rezultata uspeo da ih dovede samo na korak od spasa. Ipak, kako stvari stoje njihova saradnja neće potrajati još dugo.

Kako saznaje klix.ba Lalatović je sa čelnicima Borca obavio razgovore i postoji obostrana želja za sklapanjem saradnje što bi se moglo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uskoro i da se desi.

Kontroverzni Nenad Lalatović stiže u bh. nogomet, blizu je preuzimanja klupe Borcahttps://t.co/U0isWnqhyc

— Nermin Kustura (@NerminKustura) May 18, 2022

Kao što smo navikli od njega, povešće najbliže saradnike, odnosno petočlanu ekipu iz Stručnog štaba. Prema istom izvoru, to je bio jedan od zahteva. Finalni pregovori i dalje su u toku.

Lalatović je tokom karijere vodio i Crvenu zvezdu i Vojvodinu. Bio je selektor U-21 i U-20 reprezentacija Srbije, a radio je i u Radničkom iz Niša, Čukaričkom, Borcu iz Čačka, Voždovcu, Proleteru i Sremu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.