Novi srpski tandem u Laciju? Osim ako Konte ne pomrsi račune!

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2020, 11:27

Novi srpski tandem u Laciju? Osim ako Konte ne pomrsi račune!

Još jedan reprezentativac Srbije bi mogao da ponese "nebeskoplavi" dres.

Sergej Milinković-Savić sa velikim uspehom brani boje Lacija već nekoliko sezona, izrastao je u jednog od najboljih vezista u Seriji A i jednog od najtraženiji fudbalera na svetu.

Očekuje se da će potpisati novi ugovor sa timom iz Rima, a ovog leta bi mogao da dobije i dobro poznato društvo.

Naime, italijanski i nemački mediji prenose da je na radaru Lacija levo krilo Ajntrahta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Frankfurta Filip Kostić.

Kragujevčanin je izrastao u jednog od najboljih igrača tima iz Frankfurta, ove sezone je na 42 nastupa upisao 12 golova i 15 asistencija.

Za njegove usluge postoji i interesovanje Intera, što je za italijanske medije praktično i potvrdio trener "Neroazura" Antonio Konte, ali nemački mediji veruju da su "Nebeskoplavi" konkretniji od "Neroazura" i da su samim tim bliži angažovanju bivšeg igrača kragujevačkog Radničkog.

Ipak, Kostić ima ugovor sa Ajntrahtom do leta 2023. godine i jasno je da ga nemački klub neće tek tako pustiti da ide.

Lacio navodno sprema ponudu od 30 miliona evra, dok bi Inter Kostića radije doveo na pozajmicu sa pravom otkupa, pa je i to pokazatelj da je tim sa "Olimpika" bliži potpisu srpskog reprezentativca.

Videćemo ipak da li je to dovoljno da se ekipa iz Frankfurta rastane sa svojim najboljim pojedincem ove sezone.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NEKAD MIHA, DEKI I DARKO: SMS i Marušić dobijaju srpsko društvo! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020

Stvara se novi trio...Italijanski i nemački mediji prenose da je na radaru Lacija levo krilo reprezentacije Srbije i Ajntrahta iz Frankfurta Filip Kostić. Brzonogi Kragujevčanin ima ugovor sa Bundesligašem do leta 2023. godine i jasno je da ga neće tek tako pustiti da ide...Lacio sprema ponudu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.