Nešić o aktivnostima Nove snage i Kragujevačke inicijative

Izvor: Kragujevac.rs, 23.Mar.2018, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nešić o aktivnostima Nove snage i Kragujevačke inicijative

Teme konferencije za novinare samostalnog odbornika Nikole Nešića održane u toku zasedanja 15. redovne sednice gradske Skupštine odnosile su se na sukob interesa člana Gradskog veća za lokalnu samoupravu Vitomira Nedeljkovića. Nešić je govorio još o novoj autobuskoj stanici i o aktivnostima koje zajednički realizuju Nova snaga i Kragujevačka inicijativa a koje imaju za cilj da ukažu građanima da i van pozicija vlasti mogu, ukoliko se samoorganizuju, da učine nešto za svoj grad. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs <<

Nova snaga i Kragujevačka inicijativa na sednici Skupštine grada zatražili su da se otpočne sa razrešenjem člana Gradskog veća za lokalnu samoupravu Vitomira Nedeljkovića jer je, kako kaže Nikola Nešić, narušio njeno dostojanstvo ali i da je u toku obavljanja aktuelne funkcije postojao sukob interesa.

Komentarišući novu autobusku stanicu Nešić kaže da je lokacija veoma atraktivna i da će Kragujevac napokon dobiti stanicu kakvu zaslužuje. On je još dodao i to da se nada sa će adaptirani prostor biti iskorišćen za još neke gradske institucije i na taj način delom kompenzovati kredit. Govoreći o zajedničkim aktivnostima Nove snage i Kragujevačke inicijative, samostalni odbornik je najavio da su otpočeta neka istraživanja koja se tiču zagađenja vazduha i zemljišta devetnaest godina nakon bombardovanja kao i nekim demografskim i socijalnim pitanjima.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.