Na prodaju autobuske stanice u šest gradova u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2021, 10:34

Na prodaju autobuske stanice u šest gradova u Srbiji

Autobuska stanica u Kragujevcu najvažnija je imovina AD Autosaobraćaja u stečaju, koji je ponuđen na prodaju javnim nadmetanjem po početnoj ceni od 184,6 miliona dinara, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

Uz kompleks autobuske stanice koji čini više objekata sa restoranom, imovinu čine radionice u Beloševcu, Aranđelovcu i Topoli, autobuske stanice u Batočini, Lapovu, Rači, Natalincima, Topoli, lokal u Kragujevcu kao i vozni park i oprema.

Kragujevački Autosaobraćaj je u stečaju od maja 2015. godina a javno nadmetanje za ovo pravno lice zakazano je za 19. maj.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prodaje se šest autobuskih stanica

Izvor: N1 televizija, 14.Apr.2021

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju imovine preduzeća Autosaobraćaj ad iz Kragujevca.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.