NOVI DETALJI! POSLEDNJI PUT ČULI SMO SE JUČE... Pored tela poznatog biznismena na podu pronađeno je OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2021, 20:20

NOVI DETALJI! "POSLEDNJI PUT ČULI SMO SE JUČE..." Pored tela poznatog biznismena na podu pronađeno je OVO

Stravično samoubistvo poznatog biznismena u Kragujevcu

Pored tela Vladislava Avramovića koji je, prema nezvaničnim informacijama, počinio samoubistvo u svojoj poslastičarnici u centru Kragujevca, kako se navodi, nađeni su lekovi.

- Pored tela bili su silni lekovi... Zato se pretpostavlja da je počinio samoubistvo. Inače, kafić u kojem je pronađen mrtav je njegov, ali ga je nedavno zatvorio - rekla je osoba upućena u ovaj slučaj.

Njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nevenčana supruga potvrdila je da je popio veliku količinu lekova i da ga je jutros zatekla mrtvog.

- Ja sam živela sa njim poslednjih godina. Ništa nije ukazivalo na to da može da se ubije. Poslednji put smo se čuli juče, rekao je da će da se nađe sa prijateljima. Uveče sam ga zvala i nije se javio. Zaspala sam, a kad sam jutros ustala i videla da nije spavao kod kuće, zabrinula sam se i došla u lokal, ali on se ubio još sinoć - ispričala je Mirjana Petrović.

Porodica i prijatelji se okupljaju u poslastičarnici koja je zatvorena poslednjih nekoliko dana. Vlada Srce je bio poznati preduzetnik i ugostitelj.

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.