Izvor: Blic, 20.Sep.2021, 11:56

NAPAD NA HITNU POMOĆ U KRAGUJEVCU Pacijent na ekipu potegao mačetu, zabarikadirao se u kuću i preti samoubistvom

Ekipa kragujevačke Hitne pomoći napadnuta je jutros u naselju Ždraljica, pošto je na njih pacijent potegao mačetu a potom se zabarikadirao i preti samoubistvom.Kako je agenciji Beta rekla direktorka Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Gordana Đokić, oko 8.45 su primili poziv stanovnika tog naselja da u obližnjem dvorištu leži čovek bez svesti.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pacijent koji je mačetom napao Hitnu pomoć hospitalizovan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2021

Pacijent koji je mačetom napao ekipu Hitne pomoći je hospitalizovan u Kliničkom centru Kragujevac...On je posle četiri sata pregovora sa policijom odustao od samoubistva...U jutarnjim časovima pacijenta koji je bio u nesvesnom stanju pregledali su lekari Hitne pomoći koji su došli u njegovu kuću...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Pacijent napao ekipu Hitne pomoći

Izvor: B92, 21.Sep.2021, 08:53

Ekipa Zavoda za urgentnu medicinu juče je napadnuta na terenu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.