Mašinac želi pobedu u Kragujevcu i da ostane na prvom mestu Superlige

Izvor: JužneVesti.com, 19.Okt.2018, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mašinac želi pobedu u Kragujevcu i da ostane na prvom mestu Superlige

Lider Superlige niški Mašinac pokušaće da ostane na čelu kolone i nastavi niz bez poraza i u 9. kolu jer u nedelju, 21. oktobra Radničkom 1923 u Kragujevcu, ekipi koja ove sezone ima dva trijumfa i pet poraza.

Remi sa Crvenom zvezdom je iza fudbalerki Mašinca, kaže trener niškog tima Slobodan Miletić, pa se igračice sa Delijskog visa spremaju za novi izazov - gostovanje Radničkom u Kragujevcu.

Idemo da igramo fudbal, a to >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je najvažnije. Mi smo lideri i treba tako da se ponašamo. Mašinac je veliki klub i devojke su to pokazale ove sezone, nijednom nismo poraženi. Devojke su posle Zvezde bile razočarane jer su videle da su mogle da pobede, ali nešto je stalo i to smo rešili - kaže Miletić.

Strateg Nišlijki dodaje da će prvi put ove sezone moći da računa na sve igračice.

Utakmica u Kragujevcu počinje u 14:30.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.