MUP se oglasio zbog medijskih navoda o Novom Pazaru

Izvor: B92, 29.Jun.2020, 18:53

MUP se oglasio zbog medijskih navoda o Novom Pazaru

MUP saopštava da su apsolutno netačni navodi pojedinih medija da su u Novom Pazaru fizički napadnuti medicinski radnici iz Kragujevca.

Navodi se i da, samim tim, novopazarska policija nije reagovala.

Zarad istinitog informisanja javnosti, saopštavamo da policiji niti je prijavljen fizički napad na medicinsko osoblje, niti je proverama potvrđeno da se bilo šta slično dogodilo.

Takođe, podsećamo javnost da su u bolnici u Novom Pazaru prisutne pojačane policijske snage upravo zarad sprečavanja eventualnog narušavanja javnog reda i mira.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VAŽNO SAOPŠTENJE MUP-a: Netačni navodi da su napadnuti medicinski radnici iz Kragujevca u Novom Pazaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2020

Zarad istinitog informisanja javnosti, saopštavamo da policiji niti je prijavljen fizički napad na medicinsko osoblje, niti je proverama potvrđeno da se bilo šta slično dogodilo..Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštava da su apsolutno netačni navodi pojedinih medija da su u Novom Pazaru fizički...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.