OVAKO SU POHAPŠENI ZLOSTAVLJAČI ŽIVOTINJA: Snimak mučenja pasa u azilu u Kragujevcu ostavio Srbiju u šoku (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 10:47

OVAKO SU POHAPŠENI ZLOSTAVLJAČI ŽIVOTINJA: Snimak mučenja pasa u azilu u Kragujevcu ostavio Srbiju u šoku (VIDEO)

Osumnjičenom je zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ubijanje i mučenje životinja određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

D. G. (49) iz Kragujevca uhapšen je zbog sumnje da je u svoj azilu za pse u selu Čumić zlostavljao i zapuštao životinje.

On je, kako je ranije saopštila policija, osumnjičen da je namerno zlostavljao, zanemarivao i mučio pse koji su mu ostavljeni na čuvanje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sada je Ministarstvo unutrašnjih poslova objavilo i video snimak koji oslikava sav užas u kom su životinje boravile, ali i stanje u kom su zatečene.

Na snimku se takođe vidi i da su psi mršavi, da imaju rane po telu i da su zlostavljani.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.