Automobil uleteo u pekaru u Kragujevcu, povređene dve osobe

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Nov.2018, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Automobil uleteo u pekaru u Kragujevcu, povređene dve osobe

Radnica pekare "Jevtić" u kragujevačkom naselju Bubanj i žena koja je vozila automobil povređene su jutros kada je automobil udario u bočni zid tog ugostiteljskog objekta.

Kako su preneli kragujevački portali, do nesreće je došlo kada je automobil, krećući se velikom brzinom, udario u deo pekare u kome se na nalazi šalter za prodaju palačinki.

Radnica koja se tu nalazila teško je povređena i prebačena je u Klinički centar >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Kragujevac.

Prema nezvaničnim informacijama, za volanom je bila maloletna devojka bez vozačke dozvole.

Ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć zbrinula je povređene i prevezla ih u Urgentni centar Kliničkog centra Kragujevac.

Saobraćajna policija je obavila uviđaj.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kragujevac: Maloletnica za volanom, zabila se u pekaru

Izvor: B92, 16.Nov.2018

Kragujevac -- Radnica pekare "Jevtić" u kragujevačkom naselju Bubanj i žena koja je vozila automobil povređene su jutros kada je automobil udario u zid pekare...Kako su preneli kragujevački portali, do nesreće je došlo kada je automobil, krećući se velikom brzinom, udario u deo pekare u kome...

Nastavak na B92...

Maloletnica vozila bez dozvole, pa udarila u pekaru? Dve Kragujevčanke stradale, jedna sa TEŠKIM POVREDAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2018

Radnica pekare "Jevtić" u kragujevačkom naselju Bubanj i žena koja je vozila automobil povređene su jutros kada je automobil udario u zid pekare..Kako su preneli kragujevački portali, do nesreće je došlo kada je automobil, krećući se velikom brzinom, udario u deo pekare u kome se na nalazi šalter...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

MALOLETNICA IZAZVALA UDES? Automobil uleteo u pekaru, povređene tri osobe

Izvor: Večernje novosti, 16.Nov.2018

Do nesreće je došlo kada je automobil, krećući se velikom brzinom, udario u deo pekare u kome se na nalazi šalter za prodaju palačinki Automobil marke BMV uleteo je u petak u izlog pekare „Jeftić“ u kragujevačkom naselju Bubanj. Kako nezvanično saznajemo, automobilom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.