Luka Vukadinović predstavlja Srbiju na turniru u Kirgistanu

Izvor: KGsport.info, 23.Apr.2019, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Vukadinović predstavlja Srbiju na turniru u Kirgistanu

Mladi rvač kragujevačkog Radničkog Luka Vukadinović predstavljaće Srbiju na Gran-pri turniru u neolimpijskoj disciplini ališ (rvanje u pojas), koji će se od 25. do 28. aprila održati u Biškeku, glavnom gradu Kirgistana.
Vukadinović će nastupiti u konkurenciji takmičara do 60 kilograma, gde će pokušati da što je moguće bolje reprezentuje našu državu i grad Kragujevac.
Pored Vukadinovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Srbiju će na ovom takmičenju predstavljati i rvač valjevske Mladosti Strahinja Đermanović, a delegaciju naše zemlje predvodiće trener Marko Jovanović.
Na ovom prestižnom turniru očekuje se učešće takmičara iz zemalja koje se ubrajaju među velesile u ovoj disciplini, poput Kine, Tadžikistana, Azerbejdžana, Kazahstana itd.

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.