Kragujevčanin vozio sa 3,23 promila alkohola

Izvor: Večernje novosti, 12.Sep.2019, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevčanin vozio sa 3,23 promila alkohola

Saobraćajna policija u Kragujevcu podnela je prekršajnu prijavu protiv vozača starosti 52 godine iz tog grada koji je upravljao automobilom sa 3,23 promila alkohola u krvi Saobraćajna policija u Kragujevcu podnela je prekršajnu prijavu protiv vozača starosti 52 godine iz tog grada koji je upravljao automobilom sa 3,23 promila alkohola u krvi, saopštio je MUP.On je zbog učinjenog prekršaja nasilnička vožnja priveden sudiji za prekršaje koji mu je izrekao 40 dana zatvora, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << novčanu kaznu u iznosu od 140.000 dinara, 15 kaznenih poena i zaštitinu meru zabrane upravljanja vozilom godinu dana. Vozaču putničkog vozila određeno je zadražavanje do 12 casova radi trežnjenja. PROČITAJTE JOŠ: MUP: I „mrtvi pijani” sedaju da vozeSaobraćajna policija apeluje na vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, kao i da poštuju saobraćajne propise jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozio auto sa 3,23 promila alhohola u krvi

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Sep.2019

BEOGRAD - Policija je podnijela prekršajnu prijavu protiv vozača /52/ iz Kragujevca koji je upravljao automobilom sa 3,23 promila alkohola u krvi, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.