Kragujevac domaćin prvenstva centralne Srbije u kik-boksu

Izvor: KGsport.info, 18.Apr.2019, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevac domaćin prvenstva centralne Srbije u kik-boksu

Kragujevac će predstojećeg vikenda biti domaćin prvenstva centralne Srbije u kik-boksu, koje će biti održano u subotu, 20. aprila od 11 časova u hali „Gordana Goca Bogojević“. Očekuje se učešće stotinak takmičara iz dvadeset klubova.
Planirane su borbe u pionirskoj, kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, i to u disciplini lou-kik. Publika će tako imati priliku da vidi blizu osamdeset dobrih borbi najboljih takmičara iz regiona.
Početak >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << takmičenja predviđen je za 11 časova, a ulaz za sve zainteresovane posetioce je slobodan.
Organizatori turnira su Kik-boks klub Radnički i Klub borilačkih veština Fight club, uz pokroviteljstvo Skupštine grada Kragujevca i Kik-boks saveza Centralne Srbije.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.