Kragujevac: Značajan iznos za 14 medijskih projekata

Izvor: B92, 27.Apr.2021, 18:10

Kragujevac: Značajan iznos za 14 medijskih projekata

Komisija za ocenu projekata u oblasti javnog informisanja podnetih na Konkurs za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teritoriji grada Kragujevca u 2021. godini je na sednici održanoj 12. aprila 2021. godine utvrdila predlog o raspodeli sredstava u visini od 9 miliona dinara za sufinansiranje proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja.

Grad će podržati 14 projekata, od ukupno 30 predloga koje je Komisija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uzela u razmatranje.

Podnosioci projekata kojima je dodeljen manji iznos novčanih sredstava od traženog su u obavezi da Gradskoj upravi za društvene delatnosti i poslove sa građanima, u roku od pet dana od objavljivanja ove informacije, odnosno zaključno sa 5. majem 2021. godine, dostave novu specifikaciju troškova ili obaveštenje da odustaju od sredstava koja su im dodeljena, elektronskim putem na adresu medijikonkurs@kg.org.rs sa naznakom „Nova specifikacija troškova“ odnosno „Obaveštenje o odustanku“, navodi se na sajtu grada Kragujevca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kragujevac raspodelio sredstava za 14 projekata u javnom informisanju

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 27.Apr.2021

Nadlezna gradska komisija utvrdila je predlog o raspodeli devet miliona dinara za sufinansiranje proizvodnje medijskih sadrzaja iz oblasti javnog informisanja. Grad ce podrzati 14 projekata, od ukupno 30 predloga koje je Komisija uzela u razmatranje.Nazivi i nosioci projekata, dodeljena sredstva: . ..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.