Bejzbol palicom teško povredio učenika

Izvor: Mondo, 29.Mar.2013, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bejzbol palicom teško povredio učenika

Učenik Politehničke škole Stefan J. koji je napadnut bejbol palicom životno je ugrožen i lekari Kliničkog centra u Kragujevcu bore se za njegov život.

POrtparol te zdravstvene ustanove Vanja Đorđević je rekla da Stefan J. ima teške povrede glave, da su ga neorohirurzi operisali i trenutno je na lečenju na jedinici intenzivne nege Centra za anesteziju i reanimaciju.

Načelnik Policijske uprave Ivan Đorović u izjavi Tanjugu je rekao da je Stefana J. napao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Darko R. juče u kaficu "Tabasko" koji se nalazi preko puta Politehničke škole.

Đorović je naglasio da je policija Darka R. hapsila i pre oko dve godine kada je metalnom sekirom napao učenika Prve tehničke škole i školskog policajca koji je u tom napadu odmah intervenisao.

"Intenzivno radimo na pronalaženju Darka R. i nećemo stati dok ga ne uhapsimo", naglasio je Đorović.

(Tanjug, foto: Ilustracija, Guliver/Getty Images/Thinkstock)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Učenik napadnut bejzbol palicom, u kritičnom stanju

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Mar.2013

Učenik Politehničke škole iz Kragujevac Stefan J. napadnut je bejzbol palicom. Lekari Kliničkog centra bore se za njegov život.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Bejzbol palicom polomio glavu kragujevačkom maturantu!

Izvor: Press, 29.Mar.2013

"Pacijent je primljen sa teškim povredama lobanje i u kritičnom je stanju. Nažalost u ovom trenutku ne možemo da kažemo ništa ohrabrujuće, odnosno da dajemo prognoze", rekao je na konferenciji za novinare načelnik odeljenja Intenzivne nege Centra za anesteziju i reanimaciju Tomislav Stoiljković...Naglašavajući...

Nastavak na Press...

Učenik i dalje kritično

Izvor: RTV Pink, 29.Mar.2013

. . . Lekari kragujevačkog Kliničkog centra bore se za život učenika Politehničke škole Stefana J. koji je udarcima bejzbol palicom zadobio teške povrede glave. .

Nastavak na RTV Pink...

Neizvesna sudbina povređenog bejzbolkom

Izvor: Mondo, 29.Mar.2013

Učenik Politehničke škole Stefan J. koji je napadnut bejbol palicom životno je ugrožen i lekari Kliničkog centra u Kragujevcu bore se za njegov život...Učeniku Politehničke škole u Kragujevcu Stefanu J.(19), koji je napadnut bejzbol palicom po glavi, život je ugrožen i lekari u ovom trenutku...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.