Kragujevac: Izmena u redu vožnje za Uskrs

Izvor: B92, 23.Apr.2021, 09:20

Kragujevac: Izmena u redu vožnje za Uskrs

Red vožnje javno gradskog prevoza u Kragujevcu biće redukovan.

Za vreme uskršnjih i prvomajskih praznika, u periodu od 30. aprila do 4. maja, vozila javnog transporta putnika saobraćaće po izmenjenom redu vožnje i to:

- petak, 30. april – po redu vožnje za subotu,

- od subote 1. maja do utorka 4. maja, po redu vožnje za nedelju i državni praznik.

Za vreme trajanja đačkog raspusta, u periodu od 5. maja do 9. maja, vozila u prigradskom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prevozu saobraćaće po redu vožnje za đački raspust.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Uskrs

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uskrs i 1. maj 2021: Organizacija javnog gradskog prevoza

Izvor: DANuBeogradu.rs, 23.Apr.2021

Organizacija javnog gradskog prevoza putnika u Beogradu za nastupajuće praznike, od 30. aprila do 4. maja 2021. biće malo drugačija nego inače. Iz Sekretarijata za javni prevoz saopštavaju da će na svim linijama javnog gradskog, prigradskog i lokalnog prevoza putnika, biti primenjeni sledeći redovi...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.