Košarkaši Foke i ove godine na „Buba kupu“

Izvor: KGsport.info, 02.Sep.2018, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Foke i ove godine na „Buba kupu“

Košarkaše kragujevačke Foke i ove godine očekuje učešće na prestižnom FIBA turniru za dečake do 12 godina starosti pod nazivom „Buba kup“, koji će se održati u periodu od 28. septembra od 1. oktobra u Sofiji.
Pored Foke na ovogodišnjem turniru učestvuju i italijanska Kaserta, Dan Dačian iz Rumunije, MZT iz Skoplja, madridski Real i domaćin turnira, ekipa Buba Basket iz Sofije. Kragujevčani će na ovom turniru pokušati da ponove uspeh iz prethodne godine, kada su >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << u jakoj konkurenciji osvojili prvo mesto.
Inače, ova generacija Fokinih košarkaša, na čelu sa trenerom Bojanom Erićem, važi za jednu od najtalentovanijih u klubu. Regionalni su prvaci Srbije, a veliki broj igrača iz ove generacije činio je tim Foke koji je zauzeo drugo mesto u okviru regionalnog projekta „Basket 4 Kids“ za 2005. godište.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.