Koroman podsetio na svoj ISTORIJSKI gol, tog dana goreo je Kragujevac! A danas mu je stigla loša vest iz FSS... (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2020, 17:48

Koroman podsetio na svoj ISTORIJSKI gol, tog dana ''goreo'' je Kragujevac! A danas mu je stigla loša vest iz FSS... (video)

Nekadašnji reprezentativac mora na ''hlađenje'' posle nekoliko objava na društvenim mrežama, ali raspoloženje mu popravlja podsećanje na najbolje momente iz svoje igračke karijere.

Ognjen Koroman je prilično aktivan na društvenim mrežama, a njegove objave u proteklih desetak dana pogotovo su izazvale pažnju javnosti, ali i oštre reakcije i iz Crvene zvezde, asada i iz FSS.

Podsetimo, nekadašnji reprezentativac naše zemlje, a sada trener Smedereva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u nekoliko navrata kritikovao je stanje u srpskom fudbalu, ljude koji ga vode, ali nije poštedeo ni Crvenu zvezdu, klub čije je boje takođe branio tokom karijere.

Zbog javno izečenih izjava koje su okarakterisane kao ''neprimerene'', Koroman je danas od strane Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije kažnjen sa šest meseci suspenzije, preneo je ''Tanjug''.

A kad smo već kod Koromana i njegovih aktivnosti na društvenim mrežama, on je juče podsetio i na jedan od svojih najdražih golova, koji je postigao 1998. godine u dresu Radničkog iz Kragujevca, na početku svoje seniorske karijere.

Bio je to meč odluke baraža za plasman u najviši rang takmičenja, Radnički je igrao u spektakularnoj atmosferi protiv Čukaričkog, odlučila je penal-serija u kojoj je baš Koroman izrastao u heroja.

Tim golom, Radnički je posle četvrt veka uspeo da se vrati u elitu, pa je ovaj Koromanov pogodak ujedno i istorijski.

-

-
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Koroman neće stati, teraće čitavu stvar do Lozane!

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2020, 17:38

Kazna ga, očigledno, nije uplašila...Nekadašnji reprezentativac, a sada aktuelni trener Smedereva Ognjen Koroman kažnjen je juče šestomesečnom suspenzijom od strane Disciplinske komisije FSS zbog ''neprimerenih poruka'' koje je objavljivao na društvenim mrežama...Ali, ova odluka nije promenila...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.