KKK Radnicki docekuje Zlatibor

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 04.Okt.2017, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KKK Radnicki docekuje Zlatibor

Pripremajuci se za debitovanje u KLS, KKK Radnicki je zakazao narednu kontrolnu utakmicu - gost u hali Jezero bice KK Zlatibor iz cajetine u subotu 7. oktobra od 17 casova.
cajetinci dolaze u Kragujevac posle pripremnih utakmica u Tivtu gde su najpre porazeni od istoimene ekipe, a potom su pobedili...

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...






Povezane vesti

KKK Radnicki protiv Ibra igra trening utakmica

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 05.Okt.2017, 10:58

KKK Radnicki ugostice KK Ibar iz Rozaja sa kojim ce odigrati trening utakmicu u hali Jezero u cetvrtak 5. oktobra od 18 casova. .Crnogorska ekipa ima zakazane pripremne utakmice u Srbiji pred novu sezonu Balkanske lige i Prve crnogorske lige. U prosloj sezoni domaceg prvenstva nasla se na petoj pozi..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PrviPrviNaSkali.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PrviPrviNaSkali.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.