Još jedan uspešan takmičarski vikend za karatiste Juniora

Izvor: KGsport.info, 15.Okt.2018, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan uspešan takmičarski vikend za karatiste Juniora

Čačak je minulog vikenda bio domaćin kvalifikacionog turnira za državno prvenstvo u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore, odnosno kvalifikacija za Kup Srbije u konkurenciji poletarac, pionira i mladih nada. Karatisti kragujevačkog Juniora su u žestokoj i brojnoj konkurenciji pokazali izuzetan potencijal i ostvarili zapažene rezultate.
Kvalifikacioni turnir za državno prvenstvo u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore okupio je oko 300 takmičara iz 60 klubova. Karatisti >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << kragujevačkog Juniora bili su jako uspešni sa šest osvojenih medalja.
Osvojene su tri zlatne, jedna srebrna i dva bronzane medalje. Zlatom su se okitili kadet Nikola Maslak, juniorka Julija Savić i mlađa seniorka Lidija Vukićević, srebro je pripalo junioru Lazaru Vukićeviću, a bronze juniorima Đorđu Marinkoviću i Luki Blagojeviću.
Pored osvojenih medalja, karatisti Juniora obezbedili su i plasman na prvenstvo države, koje će biti održano 28. oktobra.
U kvalifikacijama za Kup Srbije u konkurenciji poletaraca, pionira i mladih nada učestvovalo je oko 660 takmičara iz 72 kluba. Karate klub Junior predstavljalo je 35 takmičara, a njih 25 obezbedilo je plasman u završnu fazu Kupa Srbije.
Naravno, nisu izostale ni medalje. Osvojeno je osam zlatnih odličja, kojim su se okitili Aleksa Marčetić, Katarina Simić, Marko Smolović, Jana Đoković, Stefan Spasojević, Andrija Gojak, Sofija Tmušić i muška ekipa pionira.
Foto: KK Junior
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rvačima Kragujevaca pet medalja na juniorskom Kupu Srbije

Izvor: KGsport.info, 15.Okt.2018

U Subotici je proteklog vikenda održan drugi Kup Srbije za juniore u rvanju grčko-rimskim stilom. Članovi Rvačkog kluba Kragujevac osvojili su ukupno pet medalja i zauzeli drugo mesto u generalnom plasmanu iza somoborskog Sokola.. Najveći uspeh ostvario je Aleksandar Simović osvajanjem zlatne medalje...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.