JEZIVI NAPAD U ARANĐELOVCU: Sekirom krenuo da ga UDARI po GLAVI, gotovo mu ODSEKAO ŠAKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2019, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVI NAPAD U ARANĐELOVCU: Sekirom krenuo da ga UDARI po GLAVI, gotovo mu ODSEKAO ŠAKU

Viši sud u Kragujevcu odredio je pritvor do 30 dana I. P. (33) iz Aranđelovca zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju.

Posle hapšenja policija je izdala saopštenje u kome se navodi da je on na ulici u Aranđelovcu, nakon kraće rasprave i tuče, sekirom naneo tešku telesnu povredu Goranu Braunoviću-Braunu (45) iz Aranđelovca.

Napad se dogodio na ulici naočigled prolaznika. Braunović je zadobio teške telesne povrede, kada mu je I.P. gotovo odsekao deo šake >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok je štitio glavu. Zanimljivo je da je I.P. otišao u policiju i prijavio da ga je Braunović napao, ali je u stanici odmah uhapšen. Sekira sa tragovima krvi kojom je izvršen napad pronađena je u obližnjem kontejneru tokom uviđaja , kada je ovaj deo grada bio blokiran.

Inače, sukob dvojice Aranđelovčana datira iz 2016. godine kada je Braunović navodno sumnjičio Pantelića da mu je on 2016.godine "organizovao paljenje automobila" što kasnijom istragom nije potvrđeno.

Povod je navodno video u činjenici da je pre toga "pozvao Pantelića i rekao mu da njegovom prijatelju vrati pare koje mu duguje" što je ovaj i učinio.

Nekoliko dana kasnije Braunoviću je zapaljen automobile "golf 5".
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.