Holenderov gol u znak sećanja na žrtve u Kragujevcu

Izvor: RTS, 23.Okt.2017, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holenderov gol u znak sećanja na žrtve u Kragujevcu

Filip Holender je proteklog vikenda postigao gol za Honved u meču sa Diošđerom. On je gol posvetio žrtvama streljanim u Kragujevcu tokom Drugog svetskog rata. Filip je rođen u Kragujevcu.
Ovaj 23-godišnji momak je posle pogotka podigao ruke ka nebu, čime je odao počast nastradalima koji su u Kragujevcu tokom rata streljani 21. oktobra, pre tačno 76 godina.

Holender je rođen u Kragujevcu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a na svom profilu na Instagramu napisao je da žrtve nikada neće biti zaboravljene.

Fudbaler je rođen 27. jula 1994. godine. Prve fudbalske korake napravio je u rodnom gradu. Od 2007. do 2009. godine igrao je u mlađim kategorijama Radničkog iz Kragujevca.
Godine 2009. prelazi u mađarski Honved.
Prvi profesionalni ugovor potpisao je za Honved 2013. godine i još uvek je u tom timu.
Za Honved je do sada odigrao 100 utakmica i postigao 10 golova.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.