Finale futsal lige –  U prvom meču Ekonomac nadigrao Novi Pazar

Izvor: SandzakPress.net, 01.Jun.2019, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale futsal lige – U prvom meču Ekonomac nadigrao Novi Pazar

Klub malog fudbala Ekonomac savladao je u Kragujevcu ekipu Novog Pazara sa 3:0, pa je u finalnoj seriji plej-ofa Prve futsal lige na dve pobede poveo sa 1:0. Strelci za domaći tim bili su Srđan Ivanković u 26, Dmitro Sorokin u 30. i Igor de Sousa u 33. minutu. Najbolju priliku za Pazar propustio je Mersid Radetinac, koji u 17. minutu nije realizovao kazneni udarac sa 10 metara. Druga utakmica na programu je 8. juna u Novom Pazaru. Titulu brani desetostruki prvak države Ekonomac, koji je devet puta uzastopno osvajao šampionski pehar. (rtvnp)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Stonoteniserke Novog Sada odbranile titulu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2019

Stonoteniserke Novog Sada dominatno su osvojile novu šampionsku titulu, pošto su u finalnoj seriji plej ofa Superlige Srbije dva puta slavile nad Obilićem iz Novog Kneževca. U prvom susretu u Novom Sadu bilo je 4:1, a u drugom u Banji Kanjiža 4:0...Tako su Novosadjanke osvojile četvrtu titulu u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.