Ekonomac protiv Jastrepca za sedamnaestu pobedu u nizu (petak, 19 h)

Izvor: KGsport.info, 14.Mar.2019, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekonomac protiv Jastrepca za sedamnaestu pobedu u nizu (petak, 19 h)

Kragujevački Ekonomac ugostiće u petak, 15. marta od 19 časova u hali „Jezero“ ekipu Jastrepca iz Blaca, u okviru 17. kola Prve futsal lige Srbije. „Studenti“ su jedini tim u ligi sa maksimalnim učinkom posle šesnaest odigranih kola, tako da će u susretu protiv Blačana pokušati da produže ovaj niz.
Ekonomac sigurnim koracima ide ka osvajanju još jedne titule, desete u nizu, a jedanaeste u klupskoj istoriji. Šest kola pre kraja ligaškog dela takmičenja, „studenti“ >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << zauzimaju prvo mesto na tabeli sa dvanaest bodova više u odnosu na Novu Pazovu, tako da će bez sumnje u predstojeći plej-of ući sa prve pozicije.
Iako su sigurni na čelu tabele, učenici Predraga Rajića nemaju nameru da se opuštaju, već će dati sve od sebe da još jednu takmičarsku sezonu završe sa maksimalnim učnikom. U skladu sa tim, Kragujevčani će u predstojećem susretu sa ekipom Jastrepca iz Blaca pokušati da produže pobednički niz, a ujedno i naprave dobru uvertiru za četvrtfinale Kupa Srbije, koje je predviđeno za 20. mart.
Ekonomac je u prvom ovosezonskom odmeravanju snaga bio nemilosrdan prema Blačanima, budući da je slavio sa više nego ubedljivh 11:0. Nije isključeno da sličan scenario vidimo i sutra u „Jezeru“, pošto su „studenti“ znali da budu izuzetno golgeterski raspoloženi na pojedinim susretima ovog proleća.
Sigurno je da se i kragujevački ljubitelji futsala raduju što će imati priliku da još jednom uživo uživaju u majstorijama igrača Ekonomca, koji iz kola u kolo dokazuju svoju klasu.
Foto: KMF Ekonomac
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.