EPuS: Ustavni amandmani korak nazad u nezavisnosti pravosuđa

Izvor: EurActiv Srbija, 04.Jun.2019, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EPuS: Ustavni amandmani korak nazad u nezavisnosti pravosuđa

Potpredsednik Evropskog pokreta u Srbiji (EPuS) Vladimir Medjak ocenio je 4. juna da predloženi ustavni amandmani neće dovesti do nezavisnosti pravosudja i da će zbog toga biti onemogućena borba protiv visoke korupcije u Srbiji. Medjak je u Kragujevcu u okviru javne rasprave na temu "Zašto nam treba promena Ustava" rekao da o promeni najvišeg akta nema suštinske javne rasprave kao i da ni Skupština Srbije o predloženim amandmanima ne debatuje još od novembra 2018.
Opširnije...
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

Evropski pokret Srbija: Ustavni amandmani korak nazad u nezavisnosti pravosudja

Izvor: Beta, 04.Jun.2019

Potpredsednik Evropskog pokreta u Srbiji Vladimir Medjak ocenio je danas da predloženi ustavni amandmani neće dovesti do nezavisnosti pravosudja i da će zbog toga biti onemogućena borba protiv visoke korupcije u Srbiji.Medjak je u Kragujevcu u okviru javne rasprave na temu "Zašto nam treba promena...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.