Dubočica slavila protiv Radničkog i prekinula seriju poraza

Izvor: JužneVesti.com, 16.Maj.2021, 11:22

Dubočica slavila protiv Radničkog i prekinula seriju poraza

Nakon tri uzastopna poraza rukometaši Dubočice su na svom terenu savladali ekipu kragujevačkog Radničkog rezultatom 34:25 (20:8). Najbolji pojedinac na utakmici 12. kola plej-ofa Arkus lige bio je iskusni golman Leskovčana Dejan Zlatanović koji je sakupio 12 odbrana, a dobio je i priznanje za najboljeg igrača utakmice.

Mnogo lakše nego što se očekivalo ekipa Dubočica je stigla do treće pobede u doigravanju. Prvu osetniju prednost su stekli >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u 16. minutu, a nakon gola Vojvodića na semaforu je stajalo 8:4. Najbolje poluvreme u plej-ofu "Vukovi" su zaokružili dobrom igrom i u napadu i odbrani, a već posle 30 minuta je pitanje pobednika bilo rešeno (20:8).

Upravo je 12 golova razlike bila najveća prednost Dubočice, a u drugom delu u nekoliko navrata je upravo ta prednost bila aktuelna. Raspoloženi Zlatanović na golu davao je lagodnost svojim saigračima u polju, pa je trener Pejčić konačno mogao da bude zadovoljan prikazanom igrom na terenu. Do kraja meča, domaći su malo spustili gas, što su iskoristili igrači iz Kragujevca da smanje razliku i postave konačnih 34:25.

Ovom pobedom ekipa iz Leskovca se osamostalila na 5. mestu mini-tabele, sa 8 osvojenih bodova. Sa druge strane ekipa Radničkog je ostala na poslednjem mestu sa samo 4 boda.

Do kraja prvenstva ostalo je još dva kola, a ostaje samo pitanje ko će završiti na drugom mestu, pošto je sinoćnom pobedom protiv Partizana Vojvodina i matematički osigurala 8. vezanu titulu prvaka Srbije. Borbu za plasman u Seha ligu vode Partizan i Metaloplastika, a sinoćnom pobedom nad Rudarom poznato je da će i rukometaši Železničara naredne godine biti učesnici EHF Kupa.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Ubedljiv poraz Radničkog u Leskovcu

Izvor: KGsport.info, 16.Maj.2021

Rukometaši Radničkog pretpreli su poraz na gostovanju leskovačkoj Dubočici 54 u utakmici 12. kola plej-ofa... Чланак Ubedljiv poraz Radničkog u Leskovcu се појављује прво на KRAGUJEVAČKI SPORT.

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.