Drama na Srebrnom jezeru: Braća nestala u vodi

Izvor: B92, 11.Sep.2016, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama na Srebrnom jezeru: Braća nestala u vodi

Beograd -- Dva dečaka iz Rače Kragujevačke nestala su u Srebrnom jezeru, a njihov nestanak prijavio je direktor škole, rečeno je u Policijskoj upravi u Požarevcu.

Dva rođena brata, N.P. (13) i S.P. (14) upali su u Srebrno jezero i nisu isplivali na površinu, javio je "Blic".

RTS je preneo da je mlađi brat skočio u vodu sa pedaline i počeo da se davi, nakon čega je stariji brat skočio za njim da ga spasi.

Beogradski mediji nezvanično saznaju da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su dvojica dečaka članovi fudbalskog kluba Osnovne škole "Karađorđe" u Rači Kragujevačkoj, a na Srebrno jezero su došli nakon odigrane utakmice u Velikom Gradištu.

Kako navodi Kurir, policija je završila uviđaj, a tela dečaka jos nisu pronađena.

Mediji su prethodno izvestili da su dečaci bili na ekskurziji i da su se utopili nakon prevrtanja pedaline, ali ti medijski navodi nisu potvrđeni.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dva dečaka nestala u Srebrnom jezeru

Izvor: OkRadio.rs, 11.Sep.2016

Beograd -- Dva dečaka iz Rače Kragujevačke nestala su u Srebrnom jezeru, a njihov nestanak prijavio je direktor škole, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi u Požarevcu. Uviđaj je u toku, dodaju u požarevačkoj policiji. RTS je preneo da su se dva dečaka od 13 i 14 godina udavila se u...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.