Izvor: Luftika.rs, 20.Maj.2022, 13:33

Doktorki Mileni (35) koju je muž upucao na spavanju konstatovana moždana smrt

Doktorki Mileni M. (35) iz Kragujevca, na koju je u ponedeljak pucao suprug Vladimir, konstatovana je moždana smrt, rekao je jutros za medije njen otac Miroljub.
– Milena je loše. Rekli su mi da ima moždanu smrt. Teško mi je zbog svega… Ne mogu više da pričam – kaže Miroljub.
Njegovu ćerku na spavanju je upucao suprug Vladimir, koji se nekoliko sati kasnije predao policiji.
Prema dosadašnjim detaljima iz istrage, Milena je spavala kada joj je suprug ispalio hitac u lice. Pucanj je čuo njegov otac koji je pozvao policiju i lekare.
Da me sutra muž ubije prošla bih isto kao Milena iz Kragujevca kojoj je muž pucao u glavu

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

VLADIMIR SUPRUZI MILENI PUCAO U VRAT DOK JE SPAVALA Koferi pronađeni u kući otkrivaju motiv brutalnog pokušaja ubistva?

Izvor: Blic, 21.Maj.2022, 07:57

Vladimir M. (40) u ponedeljak je u porodičnoj kući upucao svoju suprugu Milenu M. (35) u vrat, kako se sumnja, nakon svađe u kojoj mu je rekla da će u Nemačku otići sama sa decom. Ranjena Milena, koja je radila kao doktorka u Nemačkoj, nalazi se u UKC Kragujevac, u teškom opštem zdravstvenom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.