Đorđu Joksimoviću vraćena deca

Izvor: B92, 21.Okt.2021, 10:47

Đorđu Joksimoviću vraćena deca

Đorđe Joksimović iz Kragujevca jutros je preuzeo decu iz hraniteljske porodice.

Joksimovićeve kćerke, tri maloletne devojčice, nalazile su se kod hranitelja u Kragujevcu, kojima su dodeljene pre četiri meseca, nakon što su premeštene iz hraniteljske porodice iz Topole, kod kojih su bile prethodnih godina.

Đorđe Joksimović započeo štrak glađu: Deca nisu vraćena

Oca su do sada viđale vikendom.

Posle šest godina, iz Ministarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za brigu o porodici i demografiju saopšteno je da je nadležni sud doneo prvostepenu odluku o vraćanju roditeljskog prava ocu dece.

Joksimoviću su 2015. godine oduzete tri maloletne kćerke, a on je pet puta pešačio iz Kragujevca do Beograda, kako bi ponovo apelovao na nadležne organe da mu vrate decu.

Prema pisanju medija, deca su mu, oduzeta zbog, kako je ispričao ranije, bolesti njegove žene. Supruga mu je i dalje na lečenju, a Đorđe, koji nije radio u vreme kada su mu oduzeta deca, sada ima stalno zaposlenje i tvrdi da ima uslove da mu deca budu vraćena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.