Detalji istrage zločina u Kragujevcu: Radoša upozoravali, pazi, spremaju se da te ubiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2018, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detalji istrage zločina u Kragujevcu: Radoša upozoravali, pazi, spremaju se da te ubiju!

Policija predpostavlja da je ova likvidacija naručena

"Radoše, povedi računa i pripazi se jer imam informaciju da jedna kriminalna grupa priprema tvoju likvidaciju, a egzikutor će biti narkoman! Ovu SMS poruku primio je Radoš Joksimović(29) MMA borac iz Kragujevca.

Pročitajte i:

 Nekoliko dana kasnije Radoša je u Kragujevcu ubio navodno lečeni narkoman A.M (21), koji je ubrzo uhapšen. I ako je je A.M. priznao ubistvo  i policiji predao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pištolj iz koga je navodno počinio zločin, policija i dalje traga za motivom.

. Razloga za to ima mnogo, ali ključna je činjenica da su u Joksimovičevom telefonu posle ubistva pronađene poruke u kojima mu jedan od prijatelja daje savet "Radoše, povedi računa i pripati se jer imam informaciju da jedna kriminalna grupa priprema tvoju likvidaciju, a egzikutor će biti narkoman pod njihovom kontrolom.

- Mnogo stavri su se tu poklopile. A.M. kako se sumnja, metadonski zavisniki lečeni narkoman. Važio je za čoveka koji je vojnik kriminalne ekipe iz naselja Aerodrom, koja po gradu drži kafiće i čija su se imena vezivala za paljevine lokala.

- Pre godinu dana A.M. je dobiao batine od Radoša, ali niko ne veruje da je to motiv ubistva. U prilog ovoj tezi ide i činjenica da je ekipa sa Aerodroma napustila grad, ali da se ona pominje u porukama Radoševog prijatelja.

Istraga motiv ubistvase nastavlja i ide u nekoliko pravaca. Ispituju se kontakti, sukobiubijenog Joksimovića u poslednjih godinu dana.

Radoš Joksimović sahranjen na groblju Bozman.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"RADOŠE, POVEDI RAČUNA..." MMA borac dobio je ovu jezivu SMS poruku, a nekoliko dana kasnije je UBIJEN

Izvor: Blic, 21.Sep.2018, 11:38

Nekoliko dana pre smrti MMA borac Radoš Joksimović (29) dobio poruku da mu određene kriminalne grupe spremaju osvetu tako što će angažovati nekog od narkomanskih zavisnika da ga ubije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.